restaurant

Jut & Jul

Over Jut & Jul

Over Jut & Jul

In een horecazaak met zo’n historie hoort een bekend horecaduo die weet waar ze het over hebben.

Adly Barendse en Nathalie Heezen zijn de dames achter Jut & Jul. Geen ‘vreemd stel’ zoals in het woordenboek staat bij Jut & Jul. Nee! Bekend uit de horeca in Papendrecht, waarin zij beiden jaren hebben gewerkt en bekend zijn bij een breed publiek.

Ze delen samen de passie voor het horecavak en dat is de ultieme drijfveer voor hun eigen zaak.

chef

Nathalie Heezen

Gastvrouw

Nathalie komt uit een echt horecagezin en het opzetten en runnen van een horecazaak is haar met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan heeft zij mee kunnen kijken met het horecaondernemerschap en zo de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als echte gastvrouw weet zij als geen ander hoe ze haar gasten flink in de watten kan leggen en hen een ultieme beleving mee te geven.

Adly Barendse

Gastvrouw

Adly staat bekend om haar enorme gastvrijheid! Raakt nooit uitgepraat over eten en drinken en is je beste adviseur aan tafel. Haar rijke ervaring in het horecavak gecombineerd met haar mensenkennis en inlevingsvermogen maken haar op-en-top gastvrouw. Passie voor het vak, een enorme drive om het gasten naar hun zin te maken zijn haar belangrijkste kenmerken. Ze heeft in vele landen proeverijen gehad en weet wat goed en lekker is. Ze brengt een brede kennis mee in smaakcombinaties en heeft oog voor detail.