lunch
-
UITSMIJTER
8.00keuze uit ham / kaas / spek (+ 1.00 per item) met wit of bruin brood
-
Patatje rendang
15.50runderstoofvlees – friet – zoutzure groenten – bosui – mayonaise
-
UITSMIJTER ‘JUT’
17.50rundercarpaccio – spekjes – pijnboompitten – parmezaanse kaas – truffelmayonaise – rucola – met wit of bruin brood
-
EGGS NORWEGIAN
15.00Menukaart_Versie_Oktober_2023_pagina_3-4.pdf
-
BROODJE CARPACCIO
15.00rundercarpaccio – spekjes – parmezaanse kaas – truffelmayonaise – pijnboompitten – rucola – met wit of bruin brood
-
OPEN SANDWICH surf en turf
15.50diamanthaas – gamba’s – chilimayonaise – parmezaanse kaas – zoetzure groenten – zongedroogde tomaat – bosui – met wit of bruin brood
-
OPEN BRIOCHE VIS
15.50gerookte zalm – tonijnsalade – salade – zoetzure groenten – guacamole
-
OMA BOB’S GARNALEN KROKETTEN
14.50garnalen kroketten – chilimayonaise – met wit of bruin brood
-
OMA BOB’S KROKETTEN
10.00rundvlees kroketten – mosterd – met wit of bruin brood
-
open Sandwich vega
15.00boeren geitenkaas – avocado – mango compote – zoetzure groenten – zongedroogde tomaat – aceto balsamico – walnoten – bosui – met wit of bruin..
-
AVOCADO TOAST
14.50geroosterd brood – verse avocado spread – cherry tomaatjes – champignons – knoflook – bosui
-
Vegetarische Curry
17.50linzen – pompoen – doperwten – naanbrood
-
Flatbread burratta
17.50burrata – pesto – tomaat – rucola – pijnboompitten – aceto balsamico
shared diner
-
OMA BOB’S KAASSTENGELS
8.00oud gerijpte kaas – chilisaus (6 stuks)
-
chicken popcorn
12.50met jut & jul saus
-
GAMBA’S IN CHILI-ROOMSAUS
14.50gamba’s – rode peper – room – krokant loempiavel
-
IBERICO RIBFINGERS
15.00bbq-saus – crunchy onion – bosui
-
SASHIMI VAN ZALM
12.50zalm – wakame – wasabi mayo – kiemen – tomasu sojasaus
-
SASHIMI VAN TONIJN
15.50tonijn – wakame – wasabi mayo – kiemen – tomasu sojasaus
-
BAPAO BUIKSPEK
12.50twee kleine bapaotjes gevuld met buikspek – mango – avocado
-
SUSHI JUT & JUL
16.50zalmtartaar – verse tonijn – wakame – furikake – zalmkaviaar – citrusmayonaise – tomasu sojasaus
-
OMA BOB’S CRISPY BUTTERFLY GARNALEN
9.50met chilisaus (6 stuks)
-
CHORIZO KROKETJES
9.00met chilimayonaise (6 stuks)p
-
OMA BOB’S GROENTEKROKETJES
10.00met chilimayonaise (6 stuks)
-
BEEFTATAKI
14.50diamanthaas – kewpie mayonaise – krokante ui – bosui – krokante knoflook – tomasu sojasaus
-
OMA BOB’S GEITENKAASKROKETJES
10.00met honing-mosterd saus (6 stuks)
-
OMA BOB’S BITTERBALLEN
8.50met mosterd (9 stuks)
-
Bittergarnituur
12.50diverse snacks van oma bob’s (14 stuks)
-
OLIJVEN
4.25 -
plankje jut & jul
37.50ma bob’s crispy butterlfy garnalen (4 stuks) – kaastengels (4 stuks) – chorizo kroketjes (3 stuks) – bapao buikspek (2 stuks) – zalm sashimi –..
voorgerechten
-
BROOD MET SMEERSELS
6.00 -
FLATBREAD AIOLI
6.00met verse aioli
-
mosterdsoep
8.50met spekjes of bosui of gerookte zalm
-
SOEP VAN DE DAG
wisselende soep
-
CARPACCIO
15.50Roulleaux van carpaccio – parmezaanse kaas – pijnboompitten – spekjes – asperge – rucola – truffelmayonaise – gegrild brioche brood
-
GAMBA’S IN CHILI-ROOMSAUS
14.50gamba’s – rode peper – room – krokant loempiavel
-
BURRATA
15.50Tartaar van vleestomaat – burrata – truffelolie – olijf
-
BAPAO BUIKSPEK
12.50twee kleine bapaotjes gevuld met buikspek – mango – avocado
-
SUSHI JUT & JUL
16.50zalmtartaar – verse tonijn – wakame – furikake – zalmkaviaar – citrusmayonaise – tomasu sojasaus
-
BEEFTATAKI
14.50diamanthaas – kewpie mayonaise – krokante ui – bosui – krokante knoflook – tomasu sojasaus
Friet
-
TruffelFriet
6.00friet – truffelmayonaise – parmezaanse kaas – bieslook
-
Patatje ‘JUT ’
7.50zoete aardappelfriet – truffelmayonaise – spekjes – pijnboompitten – parmezaanse kaas
-
POMMES NOISETTES
7.50gefrituurde aardappel balletjes – jut & jul saus
hoofdgerechten
-
DIAMANTHAAS
23.50geroosterde groenten – basilicum mayonaise – truffeljus
-
RIBFINGERS
25.00spare rib zonder bot – barbecue saus – krokante ui – bosui – friet salade
-
RUMPSTEAK
27.50geroosterde groenten – basilicum mayonaise – chimichurri
-
LANGZAAM GEGAARDE KIP
20.50pesto – punt paprika – mozzarella – geroosterde groenten – parmezaanse kaas – basilicum mayonaise
-
DRIELUIK VAN VIS
25.50zalmfilet – verse tonijn – gamba’s – geroosterde groenten – basilicum mayonaise – bonito flakes – furikake – tomasu sojasaus
-
Zalmfilet
23.50Geroosterde groenten – basilicum mayonaise – witte wijn saus – balsamico dressing
-
Vegetarische Curry
17.50linzen – pompoen – doperwten – naanbrood
-
Heilbot
26.50heilbotfilet – geroosterde groenten – basilicum mayonaise – dille saus – balsamico dressing
-
TRUFFEL PASTA
19.50rigatoni – kastanje champignons – truffel roomsaus – parmezaanse kaas – rucola
-
VLEES VAN DE DAG
wisselende vlees keuze van de chef
-
VIS VAN DE DAG
wisselende vis keuze van de chef
bijgerecht
-
TRUFFEL FRIET
6,00friet – truffelmayonaise – parmezaanse kaas – bieslook
-
Patatje ‘Jut’
7.50zoete aardappelfriet – truffelmayonaise – spekjes – pijnboompitten – parmezaanse kaas
-
POMMES NOISETTES
7.50gefrituurde aardappel balletjes – jut & jul saus
-
SALADE
3,50 -
VERSE GROENTEN
4,50
kindergerechten
-
OMA BOB’S SNACKCORNER
8,00keuze uit frikandel – kipnuggets – kroket, geserveerd met friet – mayonaise – salade
-
pasta pesto
9,50rigatoni – spinazie – pesto – parmezaan
-
VISJE UIT DE ZEE
10,50kabeljauw – verse groente – friet
-
KINDERIJSJE
5,50vanille ijs – slagroom – kinderbueno
desserts
-
CRÈME BRÛLÉE
9,50creme brûlée van sinaasappel – kokos ijs
-
Panna Cotta
9.50panna cotta van braam – perzik – yoghurt ijs
-
KOEKELA TAART
11.00punt koekelataart met bijpassend ijs, slagroom en likeurtje
-
IJSPROEVERIJ
9.003 bolletjes ijs – oublie cup – slagroom – fruit
-
BLONDI
10.50hangop – tropisch fruit
-
KAASPLANK
14,00diverse kazen samengesteld door Booij kaasmakers uit Streefkerk
alcoholvrije wijnen
-
VERDEJO
4.5027.00Aldea – La Mancha – Spanje
Labels: aromatisch, bob wijn, dorstlessen, verrassend -
TEMPRANILLO
4.5027.00Aldea – La Mancha – Spanje
Labels: kruidig, lijkt wel echte wijn, volle bak, zwoel
bubbels
-
PROSECCO SPUMANTE ROSÉ
6.0034.50San Martino – Veneto – Italië
Labels: #omdathetkan, nog een glas, zachte mousse, zalmroze -
CAVA BRUT
6.5036.50Fermi Bohigas – Cava – Spanje
Labels: catalaanse trots, niet lullen maar drinken, oesters, power -
CHAMPAGNE EXTRA QUALITY BRUT 0,75
89.50Ployez-Jacquemart – Champagne – Frankrijk
Labels: #eenfeestisgeenfeestalsergeenchampagneisgeweest, grandeur, onze favoriet
huiswijnen
-
SAUVIGNON BLANC
5.0029.50Cave de Richemer – Côtes de Thau – Frankrijk
Labels: engeltje over de tong, kraakhelder, mooi rond, tropisch fruit -
Rosé Syrah ladygoeroe
6.0034.50Languedoc – Frankrijk
Labels: #ookvoormannendikkepret, pink angle, wat een heerlijk snoepje -
CHARDONNAY
4.7528.50Domaine Grauzan – Côtes de Thongue – Frankrijk
Labels: altijd lekker, smaakbom, touch of oak, wijn-spijs tijger -
ROSÉ GRIS DE GRIS
5.0029.50Dune – Sable de Camargue – Frankrijk
Labels: lekkurT, spicy, super fruitig, zacht -
MERLOT
4.7528.50La Bastide Laurent – Languedoc – Frankrijk
Labels: allemansvriend, drinkable style, lekker sappie, santé -
TEMPRANILLO 12 MONTHS IN OAK
5.0029.50Bodega Quinta Hinojal – Castilla y León – Spanje
Labels: dijenkletser, krachtig, onze favo, spaanse armada
witte wijnen
-
Tour de Baulx Blanc.
7.0038.50Vignobles Coulet – Languedoc – Frankrijk
Labels: het spektakelstuk in wit, kippenvel, smooth&delicate -
Riesling Krone S trocken
8.2544.50Weingut Weiler – Rheingau – Duitsland
Labels: #achtung, #metdehandgeplukt, tropical drink, zinderende riesling bom -
Tr3 Pumi Bianco Salento
6.5035.00Cantine San Marzano San Marzano – Puglia – Italië
Labels: #3ismeerdan1, mini achtbaan, totdelaatstedruppel -
Fiano Salento Talo
6.5035.00Cantina San Marzano – Puglia – Italië
Labels: #holyknetterwatlekker, #nooitmeernaarhuis, bestelruim, mooiste druif van Apulië -
Chardonnay Fut (Barrique)
6.5035.00Les Hauts de Montarels – Languedoc – Frankrijk
Labels: #nooitmeerbourgogne, #pakkieboter, 12 maanden houtgerijpt -
Demuerte Blanco
7.0038.50WineryOn – Yecla – Spanje
Labels: aliveandkicking, versfruit cocktail, viva españa -
Pinot Grigio
36.50Norina Pez – Friuli – Italië
Labels: Ongekend kruidig | Wijn-spijs bommetje | #ikhouvanwijn | kom maar door -
Chablis 1er Cru “Montmain”
65.00Domaine Tremblay – Bourgogne – Frankrijk
Labels: #Oesterwater | Sjablissie | #hoecruwiljehemhebben | Poisson svp -
GRÜNER VELTLINER
5.7534.50Weingut Fritsch – Wagram – Oostenrijk
Labels: #gaaterinalszoetekoek, kruidig, servus, spritz -
VERDEJO CHAMELIN
5.2529.50Bodegas Casto Pequeo – Rueda – Spanje
Labels: #hoeveelsmaakwiljehebben, bellefleur, smerig lekker, tranen van geluk
You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.
rode wijnen
-
MALBEC
8.7550.00Alpasión – Mendoza – Argentinië
Labels: big smile, goeie genade, kracht-lengte-smaak, overdadig lekker -
Tr3 Pumi Rosso Salento
8.0048.50Cantina San Marzano – primitivo / malvasia / n egroamaro – Puglia – Italië
Labels: #nogeenglas, allemansvriend, juicy, super soepel -
Spätburgunder Bodental Steinberg trocken
8.2544.50Weingut Weiler – Rheingau – Duitsland
Labels: #neemdetijd, #wirliebencaroline, voor bourgogne liefhebbers -
reserva ‘ vaccayos ’
72.50Bodega Vega Real – Ribera del Duero
Labels: #disfrutarlavida, #neemdetijd, #tempranillobom, foodwijn -
Cabernet Sauvignon ReservÉ
6.5035.00Luc Pirlet – Languedoc – Frankrijk
Labels: heerlijke eetwijn, krachtig, supersap, verslaat menig bordeaux -
La Traversata Nero d ‘Avola
7.0038.50Corvezzo Vini – Sicilië – Italië
Labels: #terradisogni, bloedmooi, licht koelen, zijdezacht -
Paso a Paso Tempranillo
.2540.00Bodegas Volver – Vino de la Tierra Castilla – Spanje
Labels: #stapvoorstaprichtingdehemelpoort, ripasso stijl, volle bak -
AMARONE DELLA VALPOLICELLA
90.00La Dama – Valpolicella – Italië
Labels: #jehebtvandiewijnen, emotie, koninklijk, puur geluk
dessert wijnen
-
MUSCAT DE RIVESALTES
8.00Domaine de Chênes – Roussillon – Frankrijk
Labels: #ookzonderdesserterglekker, goud, mon dieu, zoveel van alles -
MARSALA DOLCE 5 ANNI
8.50Vito Curatolo Arini – Sicilië – Italië
Labels: #ditzoujevakermoetendrinken, feest, onthaasten, zwijmel -
BANYULS
9.00La Galline – Roussillon – Frankrijk
Labels: #ofjebanyulslust, chocaholic, dik sap, spannend rood
Bij Jut & Jul werken we met dagverse producten die wij verwerken in gangbare en wisselende gerechten met een echte Jut & Jul twist.