corona protocol

corona protocol

Vanaf 1 juni ben je weer van harte welkom

Wat zijn we blij dat we op 1 juni weer gedeeltelijk open mogen! Dat is een eerste stap in de goede richting. Om te zorgen dat we deze kans niet verspelen en weer terug moeten naar de oude situatie van de intelligente lockdown hebben wij een protocol samengesteld.

De belangrijkste regel voor een bezoek aan Jut & Jul is natuurlijk: blijf thuis bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid, koorts en hoesten, ook als het een van je tafelgenoten of gezinsleden betreft.

RESTAURANT

In ons restaurant mogen ten alle tijden maximaal 30 personen tegelijk aanwezig zijn. Om dit goed te kunnen monitoren is vooraf reserveren daarom verplicht.

De lunch wordt geserveerd van 12:00 tot 17:00 uur.

Voor het diner kun je vrijblijvend reserveren op een tijdstip naar keuze.

TERRAS

Op ons terras is reserveren niet nodig. Wij hebben diverse plekken en zorgen voor minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels. Mocht het gaan regenen dan kunnen wij helaas geen plek in ons restaurant garanderen.

We hopen op uw begrip en medewerking, om zo een veilige omgeving te creëren voor onze gasten en collega’s.

Thuis eten

Speciaal voor de mensen die thuis van onze lekkere gerechten willen blijven genieten hebben wij een ‘afhaal- / bezorgmenu’. Deze lunch- en diner gerechten kun je bij ons blijven bestellen.

De lunch gerechten zijn te bestellen tot 11:30 uur en zijn alleen af te halen.

De diner gerechten kunnen tot 15:30 uur worden besteld en deze kunnen wij eventueel bij u thuis bezorgen. Er wordt van 17:00 tot 19:30 bezorgd. Bezorgen in Papendrecht is gratis bij bestellingen boven de €40,- daar onder worden er €2,50 bezorgkosten gerekend. Voor bestellingen buiten Papendrecht worden er altijd €3,50 bezorgkosten gerekend.

Bekijk hier het menu

RESERVEREN

Wil je reserveren of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

T: 078 – 8422478
E: info@jutnjul.nl

Ja, dit is mogelijk! Bel of mail ons voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 078 – 8422478 of mailadres info@jutnjul.nl

Conform de regels opgesteld door onze overheid is het tot 4 personen geen probleem om te reserveren. Vanaf 5 of meer personen is plaatsing aan dezelfde tafel alleen mogelijk bij personen uit hetzelfde huishouden.

Allereerst vragen wij iedereen om bij gezondheidsklachten die kunnen wijzen op Corona thuis te blijven en de reservering te annuleren. Verder zorgen wij voor minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels, zowel in ons restaurant als op ons terras. Bij onze ingang staat een desinfecterend middel waarmee iedere gast zijn of haar handen dient te reinigen. Onze garderobe is gesloten en wij nemen geen jassen aan. U kunt uw jas meenemen naar uw tafel. Verder dragen wij er zorg voor dat na elk bezoek de gebruikte tafel, menukaarten, peper & zout e.d. volledig wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Ja, dat kan zeker. Daar zou je ons zelfs enorm mee helpen om de cashflow op gang te houden. De minimale waarde is €10,-, maar je kunt deze aanpassen naar welk bedrag je wilt.

Jazeker, wij hebben een speciale afhaal- / bezorgmenu voor lunch en diner. Je kunt deze hier bekijken